Art You Talking To Me? | Tinglado 2 port TGN

 

Vaig estar el dia de la inauguració i després he tornat amb tranquil·litat a donar un tomb per l’exposició col·lectiva Art you talking to me? que recull treballs destacats dels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona.  La mostra suposa un acostament de l’escola d’art a la ciutat, o si voleu, de la ciutat a l’escola d’art, una pràctica que esperem que es consolidi. Les obres que podem veure tenen un cert component acadèmic però respiren solvència i ambició. Manel Margalef, comissari  de l’exposició i bon coneixedor de l’alumnat de l’escola, ha tingut cura de la selecció, prioritzant un diàleg fluid entre les peces que permet crear una atmosfera on la participació de l’espectador va més enllà del simple visitant observador.

[Abel Cano (Animació), Alma Megías (Fotografia), Pol Masip (Fotografia), Ana Gómez (Il·lustració), Mireia Martínez (Il·lustració), Arnau Matas (Gràfica Publicitària), Matías Cubillos (Gràfica Interactiva), Ivan Puente (Gràfica Interactiva), Carmen Peralta (Arts Aplicades al Mur), Nacho Mateu (Arts Aplicades al Mur), Oriol Enguany (Arts Aplicades Al Mur), Pau Nogueiro (Arts Aplicades al Mur), Elena Moreno (Joieria) i Marta Garcia (Joieria)]

[Centre d’Art Tarragona |Espai expositiu Tinglado 2 |
Moll de Costa, 8| Tarragona][Del 10 de maig al 10 de juny de 2019][comissari: Manel Margalef]

Comparteix:
Altacapa

1 Comentari

 1. Hola Màrius, seguim el seu blog i hem vist que tenia unes imatges d’una exposició que va organitzar l’EADTarragona l’any passat al Tinglado.
  Art You Talking To Me.
  Li volíem demanar si en podem agafar un parell doncs ens han semblat interessants per mostrar com va ser l’acte d’inauguració.
  Esperem que ens digui alguna cosa.
  Gràcies.

  Bet Díez Rodríguez
  Enllaç de comunicació
  Escola d’Art i Disseny a Tarragona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.