Llorenç Ugas | Tensions, impactes i fissures

Llorenç Ugas Dubreuil va guanyar el premi d’escultura de la Biennal d’Art que convoca la Diputació de Tarragona, amb una peça (Structure nº1_Espui + landscape views II) contundent i poètica que ens ofereix una visió crítica sobre la transformació del paisatge. L’exposició actual aprofundeix aquest llenguatge que l’artista ha destil·lat lletra a lletra —potser caldria dir pas a pas— directament sobre el terreny, amb llargs recorreguts per la natura. Una reflexió que incideix en com la mà de l’home altera el medi ambient, sovint de forma subtil, a vegades amb contundència, en ocasions en un camí sense retorn. L’aproximació fotogràfica, amb escultures i instal·lacions de Llorenç Ugas ens parla de la connexió amb el paisatge, de la seva fragilitat, i també de la nostra.

[Museu d’Art Modern de Tarragona][Del 9 d’octubre al 29 de novembre de 2020]

Comparteix:
Altacapa