Aleix Antillach ha resolt molt bé l’exposició dels seus i treballs i reflexions sobre el “principi i el fi”, que ha titulat parèntesi, en la Sala Sant Roc de Valls, un espai difícil, molt horitzontal i de llum dura. Totes les peces estan pensades i situades estratègicament, produint un efecte envolcallant.

De l’Aleix em va encantar el tastet que va oferir en la inauguració al setembre de l’any passat del Parlem Contemporani?, el primer cicle de programació estable d’Arts Visuals al Convent de les Arts d’Alcover. Vist això de la Sala Sant Roc podem dir tranquil·lament: volem més.

[Sala Sant Roc | Institut d’Estudis Vallencs |C/Jaume Huguet, 1 – 43800 Valls][del 23 de febrer a l’11 de març de 20018]

Like this:
Share this:

16
març

Divendres

Escrit per : Altacapa a: Pobles i ciutats l'any: 2018

Ja està aquí el divendres !

Like this:
Share this:

11
març

25 aniversari de l’ACEM

Escrit per : Altacapa a: Activitat gratuïta!|Educació|Música l'any: 2018

El 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) és un no parar de bones activitats i esdeveniments. Ahir vam anar a la Trobada de Guitarres i baixos que es va fer a LLeida on Xavi Grau i Bernat Guàrdia van dirigir un grup de més de 800 músics. Gran experiència. La música ens fa créixer!

[La propera cita en el RCDE Stadium de Corellà – El Prat el 10 de juny 2018, amb 6.500 músics | més info aquí]

Like this:
Share this:

09
març

Bonart, febrer-març-abril 2018

Escrit per : Altacapa a: Revistes l'any: 2018

Ja tenim al quiosc el darrer número de la revista Bonart, una bona ullada al panorama creatiu i expositiu de casa nostra.

Like this:
Share this:

04
març

Tokyo Íntim| César Ordóñez

Escrit per : Altacapa a: Activitat gratuïta!|Exposicions|Fotografia l'any: 2018

En la Galeria Agüí d’Andorra podem veure una bona revisió del treball fotogràfic dels darrers anys de l’amic Cesar Ordoñez. Si no el coneixeu una oportunitat que no us podeu perdre, i si ja el coneixeu un bon moment per veure moltes peces juntes que sovint estan disperses o guardades al calaix. Gran feina.

[TOKYO ÍNTIM] [Galeria Agüí |Andorra la Vella][25 de gener de 2018 a l’1 de març de 2018]

Like this:
Share this:

03
març

El vuitè dia | Àlvar Calvet

Escrit per : Altacapa a: Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2018

El vuitè dia. Aquest matí, a la Capella de Sant Roc de Valls i dins la intervenció de l’artista Alvar Calvet Castells sobre el col·lectiu trans, s’ha presentat la banda sonora de Jaime de Burgos i el documental fet en col·laboració amb Carles Pitarch. Bona feina!

[del 17 de febrer al 15 d’abril de 2018][Capella de Sant Roc |C. Jaume Huguet, 1| 43800 Valls]

Like this:
Share this:

Felicitats a Laia Palou i Jaume Feliu —i tot l’equip que treballa amb ells— que han obtingut el Mobile Learning Award “Best Digitally Inclusive Classroom Experience” amb el seu projecte “Natusfera Biodiversity Congress”.

Es tracta d’un projecte d’àmbit cientificotecnològic adreçat als alumnes de 1r d’ESO de l’INS Salas i Xandri (Sant Quirze del Vallès). Es basa en l’observació i el treball cooperatiu, en què els alumnes fan ús de Natusfera, una plataforma virtual per registrar i compartir dades naturalistes.

[Felicitats també a la resta de participants, finalistes i als guanyadors en les altres categories. Un pler compartir el matí amb ells.]

Like this:
Share this:

26
febr.

Neu

Escrit per : Altacapa a: Turisme de proximitat l'any: 2018

Escapada a la neu. Cap de setmana en bona companyia.

Parada i fonda a l’Hotel del Llac, a Coll de Nargó. Com sempre gran elecció.

Like this:
Share this:

23
febr.

Leviatà | Ester Fabregat

Escrit per : Altacapa a: accions / performers|Activitat gratuïta! l'any: 2018

Fragilitat i color en la Leviatà, la instal·lació d’Ester Fabregat que hem vist aquests dies al CRAI de la URV (Campus Catatunya, Tarragona). Bona feina.

Like this:
Share this:

21
febr.

Experiment 2100 | CaixaFòrum tgn

Escrit per : Altacapa a: Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2018

Quants serem, com viurem, de què viurem i com podrem afrontar els grans desafiaments que se’ns presenten.

[Del 7 de febrer al 29 de juliol de 2018][Cristòfor Colom, 2 (al costat de la font del Centenari)
43001 Tarragona ]

Like this:
Share this:

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]