21
jul.

Antoni Alcàsser | s/t

Escrit per : Altacapa a: Artistes i creadors l'any: 2017

Moltes gràcies Toni !!

Like this:
Share this:

20
jul.

Tacar un paisatge | Helena Basagañas

Escrit per : Altacapa a: Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2017

Helena Basagañas introdueix el paisatge a la Capella de Sant Roc de Valls en una intervenció subtil però agosarada.

[cicle a cura de Pilar Bonet]

Like this:
Share this:

19
jul.

Les sardines són per l’estiu

Escrit per : Altacapa a: Gastronomia l'any: 2017

Like this:
Share this:

18
jul.

L’art d’una vida | Museu de Valls

Escrit per : Altacapa a: Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2017

La donació de 310 obres de 212 artistes realitzada pel crític i comissari Daniel Giralt-Miracle al Museu de Valls diu molt de la generositat i d’una manera d’entendre la cultura que vol dir sempre compartir. Gran exposició.

Gran peça d’Antoni Llena (Epifania-1, 1989).

[Museu de Valls][del 7 de juliol al 20 d’agost]

Like this:
Share this:

16
jul.

Cheaters’ Collective | The Grey

Escrit per : Altacapa a: Exposicions l'any: 2017

El col·lectiu artístic que formen Antonio Luque i Francesc Roig va construint capa a capa un discurs molt interessant sobre els detritus de la societat actual. Van recollint fragments físics de runa, trossos de plàstic, petites peces metàl·liques, coses que ningú vol i que el mar –l’oceà– ens torna cada dia. Històries inacabades.  I també, i això em sembla més estimulant, els detritus de la cultura post industrial de masses, el que ningú vol i malgrat això, utilitzem constantment.

[“Wild Side”, es un proyecto iniciado por Cheaters’ Collective, formado por Francesc Roig y Antonio Luque, hace varios años en diferentes partes del mundo.  “Wild Side, rotació”, es la segunda parte de este trabajo.]

[The Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 10 de juny de 2017 al 7 de juliol de 2017]

Like this:
Share this:

 

Lliurament delsPremi Julio Antonio i Premi Tapiró, tots merescuts, gran obra de Roger Caparó (guanyador del Julio Antonio) i (guanyadora del Tapiró). Entre els finalistes bons amics: Núria Rion, Lluc Queralt, Marie-France Veyrat, Jorge Conde, Núria Fernandez… Felicitats a tots.

Like this:
Share this:

11
jul.

Michael Kirkegaard| Millenium Aid Kit

Escrit per : Altacapa a: Artistes i creadors l'any: 2017

Wow!!

Molt feliç avui quan he obert la bústia i he trobat el Milenium aid Kid que m’enviava l’artista Michael Kirkegaard.

Moltes gràcies Michael.

Like this:
Share this:

09
jul.

Rachel Wells | El gato que curaba corazones

Escrit per : Altacapa a: Llibres l'any: 2017

 

No formarà part de la història de la literatura universal, però potser tindrà un lloc destacat en el món de la literatura local. Concretament en la literatura local felina. Un llibre entretingut que fa passar una estona agradable.

[Rachel Wells][El gato que curaba corazones][Duomo ediciones][Barcelona, 2017][387 pàgines]

Like this:
Share this:

08
jul.

Cactus

Escrit per : Altacapa a: Pobles i ciutats l'any: 2017

Like this:
Share this:

Acció artística (Performance)  d’Héctor Canonge i Verónica Peña, Of Chaos, a la La Grey.

Of Chaos: Performance que explora las desalineaciones humanas en relación con el medio ambiente. En este nuevo trabajo de Arte de Acción, Canonge y Peña evocan situaciones extremas de descuido, explotación, apropiación, y abandono del territorio natural. “Del Caos” (of Chaos) hace un llamado alerta sobre las posibles implicaciones del deterioro del medio ambiente y sus futuros efectos en el ser humano. Sobre Héctor Canonge y Verónica Peña: El trabajo colaborativo de Hector Canonge y Verónica Peña tiene un carácter interdisciplinar y se centra en la práctica del Arte de la Performance. Peña (España) y Canonge (Argentina), ambos residentes en Estados Unidos, se conocieron en Alemania en el año 2014 durante su participación en el Month of Performance Art Berlin. Tras coincidir internacionalmente en varios programas y festivales de performance, los artistas comenzaron a trabajar en una serie de colaboraciones sobre temas relacionados con la identidad, la migración, el intercambio cultural y el entendimiento humano. Canonge y Peña han presentado su trabajo conjunto en varios centros de arte en Nueva York: De Lo Ajeno (Of Others), en el Queens Museum, De lo Lejano (Of The Distant), en Panoply Performance Lab, y De Lo Posible (Of Possibilities), en el teatro Triskelion Arts. Los artistas han presentado recientemente su cuarta colaboración, De Lo Nuestro (Of Ours), en el espacio cultural The Woods Cooperative, y se preparan para presentar una serie de proyectos en España y Portugal bajo la denominación “Derivas y Jornadas”. [Text cortesia de la galeria The Grey]

[The Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][30 de juny de 2017]

Like this:
Share this:

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]