La historia del mundo, de la BBC a TV2

Homo_sapiens_neanderthalensis

L’any 2012 la BBC va recrear la història de la humanitat en 8 capítols, des de fa 70.000 anys al moment actual. Ara es pot veure els dijous a les 10 de la nit a TV2 (el canal Odisea la va estrenar al mes de maig). Fet en escenaris reals, amb una acurada ambientació i recreant la vida en diferents èpoques de la història, i amb la qualitat científica a què ens té acostumats la BBC. En el primer capítol veiem com fa 70.000 anys els humans no eres més de 10.000 persones, i coexistien amb els neandertals. El primer invent rellevant de la història: l’agulla de cosir. M’agrada també el punt de vista tan poc eurocentrista de la sèrie. En fi, imprescindible.

Aquí es poden veure els capítols una setmana després de l’emissió. Aquí els crèdits de la imatge.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *