JM Pozo

pozo_palbloc.jpg

JM Pozo (Hoguin, Cuba,1967) viu i treballa a Berlín. La seva pintura recull elements de moltes procedències –premsa, publicitat, TV, fotografies prèvies…–  però amb un denominador comú: transformen la realitat. La sèrie “Postcards”, realitzada en Berlín el darrer any, és un recull d’imatges d’edificis construïts a la ciutat per l’escola d’art i arquitectura Bauhaus. Els dibuixos presenten reserves cromàtiques formades per estretes línies que parcel·len la imatge, constituint un metafòric i subtil trencaclosques.
L’exposició “Terapia de grupo. Arte cubano actual”, en la galeria madrilenya Fernando Pradilla (Claudio Coello, 20) inclou diferents obres de JM Pozo, en aquesta mateixa galeria es podrà veure una mostra individual dels seus treballs durant el mes de maig.

|JM Pozo (Hoguin, Cuba,1967) | S/T | grafit sobre paper, 2007| 80 x 60 cm| signat, datat i dedicat|

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *