12
març

Referències

Escrit per : Altacapa Categoria: Educació|Llibres l'any: 2008

Finalment he refet tot el contingut de la carpeta REFERÈNCIES, l’espai dedicat a comentar llibres relacionats amb el món de l’educació. És un dels punts que atrau més visites del bloc, i el tenia bastant deixat. He organitzant els continguts en 15 seccions, moltes estan encara buides però poc a poc s’aniran omplin. Crec que podré anar encabint tots els llibres de consulta que tinc per la taula i als prestatges, i els que vaig comprant o els que m’envien de tant en tant –a vegades els autors, a vedades les editorials, gràcies!– , tanmateix he inclòs la secció “calaix de sastre” per ficar dins els que no tingui clar on col·locar.
He corregit les errades ortogràfiques i d’estil que he detectat –amb l’ajut de FYR que em va enviar un llarg correu amb valuosos suggeriments– , i he refet alguns comentaris, en la línia de fer-los més breus. He millorat la tipografia augmentant el cos de lletra dels comentaris, i quan pugui –amb la l’ajut d’en Juanjo, gràcies!– hi haurà un sistema de links per anar directament a cada secció.

>
SECCIONS (27 referències):
1. Art i educació (0)
2. Atenció a la diversitat (1)
3. Avaluació (6)
4. Calaix de sastre (0)
5. Currículum (1)
6. Educació emocional i valors (6)
7. Filosofia de l’educació (0)
8. FP (5)
9. Investigació (0)
10. Legislació (0)
11. Metodologia (2)
12. Organització escolar (1)
13. Qualitat de l’educació (5)
14. Revistes i publicacions periòdiques (0)
15. Sistema Educatiu (0)

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Referències"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]