Referències

Finalment he refet tot el contingut de la carpeta REFERÈNCIES, l’espai dedicat a comentar llibres relacionats amb el món de l’educació. És un dels punts que atrau més visites del bloc, i el tenia bastant deixat. He organitzant els continguts en 15 seccions, moltes estan encara buides però poc a poc s’aniran omplin. Crec que podré anar encabint tots els llibres de consulta que tinc per la taula i als prestatges, i els que vaig comprant o els que m’envien de tant en tant –a vegades els autors, a vedades les editorials, gràcies!– , tanmateix he inclòs la secció “calaix de sastre” per ficar dins els que no tingui clar on col·locar.
He corregit les errades ortogràfiques i d’estil que he detectat –amb l’ajut de FYR que em va enviar un llarg correu amb valuosos suggeriments– , i he refet alguns comentaris, en la línia de fer-los més breus. He millorat la tipografia augmentant el cos de lletra dels comentaris, i quan pugui –amb la l’ajut d’en Juanjo, gràcies!– hi haurà un sistema de links per anar directament a cada secció.

>
SECCIONS (27 referències):
1. Art i educació (0)
2. Atenció a la diversitat (1)
3. Avaluació (6)
4. Calaix de sastre (0)
5. Currículum (1)
6. Educació emocional i valors (6)
7. Filosofia de l’educació (0)
8. FP (5)
9. Investigació (0)
10. Legislació (0)
11. Metodologia (2)
12. Organització escolar (1)
13. Qualitat de l’educació (5)
14. Revistes i publicacions periòdiques (0)
15. Sistema Educatiu (0)

Comparteix:
Altacapa