Animalis a la Fundació Forvum

Lluc Queralt _fundació forvum_ setembre 2014

[Lluc Queralt][Huascaran, Perú, 2003]

Animals domèstics, gats i gossos, però també aranyes, elefants, sardines, cavalls, rucs, serps… Una petita arca de Noé fotografiada per 50 artistes que exploren –voluntària o involuntàriament– la relació que mantenim amb els animals. Les imatges acompanyen l’obra de Pieter Hugo Abdullahi Mohammed amb Gumu (Ogere Remo, Nigèria, 2007), de recent adquisició per la Fundació Forvum, i ens permeten veure com els animals estan al nostre costat i comparteixen la forma de viure dels seus propietaris. Artistes nacionals i internacionals com Eliott Erwitt, Peter Beard, Gregori Colbert, Jean Luc Mylayne, James Craig, Paco Gómez, Valentín Vallhonrat o Joan Fontcuberta, o el tarragoní Lluc Queralt.

animalis _fundacio forvum _setembre 2014

[Animalis][Fundació Forvum][Casa Canals][Carrer d’en Granada, 11. Tarragona][Del 4 de juliol al 28 de setembre de 2014]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *