22
oct.

Ràdio Carbó, històries de microones

Escrit per : Altacapa Categoria: Música l'any: 2014

radio carbo - histories de microones - octubre 2014

No crec que els escolteu en els 40 principals —tot arribarà!— però el nou projecte de Robert Abella, Ràdio Carbó,  farà forat i no us deixarà indiferents. Els 8 temes que composen “Històries de microones” (Picap, 2014), el primer disc que han fet, ens parlen de les coses del dia a dia, amb bon humor i algun toc de swing, sense estridències, amb bones melodies.

[Robert Abella (veu, violí, casio PT87, piano de joguina, producció), Gerard Torres (veu, acordió diatònic, casio PT80, piano de joguina, melòdica), Carles Lorente (tuba), Paco Montañés (bateria)][els agraiments van aquí per al Paco Montañés que m’ha portat avui el disc, gràcies!]

Like this:
Share this:

1 Comentari per "Ràdio Carbó, històries de microones"

1 | Paco Montañés

novembre 22nd, 2014 at 23:40

Avatar

Moltes gràcies a Tu Marius..;)
Una abracada..
Tukutra..;)

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]