Ràdio Carbó, històries de microones

radio carbo - histories de microones - octubre 2014

No crec que els escolteu en els 40 principals —tot arribarà!— però el nou projecte de Robert Abella, Ràdio Carbó,  farà forat i no us deixarà indiferents. Els 8 temes que composen “Històries de microones” (Picap, 2014), el primer disc que han fet, ens parlen de les coses del dia a dia, amb bon humor i algun toc de swing, sense estridències, amb bones melodies.

[Robert Abella (veu, violí, casio PT87, piano de joguina, producció), Gerard Torres (veu, acordió diatònic, casio PT80, piano de joguina, melòdica), Carles Lorente (tuba), Paco Montañés (bateria)][els agraiments van aquí per al Paco Montañés que m’ha portat avui el disc, gràcies!]

Comparteix:
Altacapa

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *