Sense -ismes, Laboratori del paisatge

laboratoridelpaisatge _ laboratori del paisatge _ novembre 2014

Un projecte arriscat però –com passa amb els projectes que ho son– gratificant. Com a mínim considera que els espectadors són prou intel·ligents per interpretar el que estan veiem, el procés pedagògic i artístic del monogràfic de pintura de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus que dirigeix Lídia Porcar. No trobareu pintura. Ni aquarel·les. Ni fotografies “convencionals”. Trobareu un arxiu, un recull de memòries, una passejada que esdevé un paisatge.

[Sense -ismes][Laboratori del paisatge][bloc][facebook][Galeria The Grey Square | carrer Sant Llorenç |Tarragona][del 15 de novembre al 5 de desembre de 2014][de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00h]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *