Eugeni Fabregat | comment dire

eugeni fabregat

eugeni fabregat 2

Eugeni Fabregat (Tortosa, 1958) s’inspira en el poema de Samuel Beckett “Comment dire“, el darrer que va escriure, per despullar les seves creacions de qualsevol referència que pugui condicionar la visió de l’espectador. Sense títols (ni tan sols el tòpic “s/t” ) ni carteles, ni imatges o formes que ens puguin suggerir alguna cosa coneguda o intuïda, sense concessions, pistes o un fil del que estirar. Les peces resulten un pel fredes, elegants, i semblen existir sense que l’espectador sigui necessari per justificar-les.  La investigació formal i conceptual que hi ha darrere d’aquestes obres és profunda i profitosa, un treball que sorprèn pel que té de radical.

[del 25 d’abril al 29 de maig de 2015][The Grey Square][carrer Sant Llorenç, 3 | Tarragona]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *