Josep Maria García-Llort

josep maria garcia llort josep maria garcia llort 2

Josep Maria Garcia-Llort (Barcelona 1921-2003), vinculat a Torredembarra, on va viure intermitentment des de finals dels anys cinquanta, era un pintor colorista, poètic, irònic, amb un món ric i molt especial. Modern i original, va viatjar per Europa i va viure a Nova York. Les imatges que complementen l’exposició que es pot veure aquests dies al MAMT i en el catàleg que ha preparat el seu comissari, Alex Mitrani, ens mostren una Garcia-Llort plenament contemporani, un hipster preocupat per la societat i al corrent del que passava en el món cultural. Hauria estat un plaer compartir una cervesa amb ell en les llargues tardes d’estiu de casa nostra.

[Museu d’Art Modern de Tarragona][Santa Anna,8|Tarragona][Del 16 d’abril al 28 de juny de 2015]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *