Joan Guinjoan | La Llum

joan guinjoan

 

Quan el compositor Joan Guinjoan vivia de petit a Riudoms (on va néixer l’any 1931) estava fascinat per les estrelles. Ara té un encàrrec per fer una simfonia per l’any internacional de la llum, que es commemora aquest 2015, amb el repte de reflectir el so de l’univers, el so dels estels. Reptes nous i capacitat d’investigar cada dia coses noves. Si voleu escriure coses noves no escriviu sempre el mateix”, recorda Guinjoan que va dir Einstein. Amb ment esmolada i la capacitat de lligar temes, anècdotes, lectures i viatges, ha estat un plaer immens poder xerrar avui amb el senyor Guinjoan en el lliurament d’orles i guardons de l’institut que porta el seu nom a Riudoms.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *