Arbres!! | Som bloc de la setmana!

arbres !! tarragona

Ja sabeu que Altacapa el gestionem a quatre mans la Maria i jo mateix, per això quan Rosa Comes i Laia Marin ens van proposar triar tres llocs de la ciutat i parlar-ne al bloc li vaig preguntar a Maria que podríem triar. Ella ho va tenir molt clar:
“M’agrada una ciutat on poder passejar i recuperar el carrers per als nens. No m’agraden les places en què no es pot jugar a pilota ni córrer, als nens ens encanta tirar-nos aigua de les fonts, fer forats al terra, dibuixar amb guix a les voreres, ballar, jugar a un, dos, tres, pica paret o jugar al mocador…  Però sobretot ens encanta enfilar-nos als arbres!”
La tria va ser fàcil i difícil: hi ha un munt d’arbres que ens agraden.
Els llocs que hem seleccionat són el parc de l’arrabassada, els arbres del passeig de les palmeres i el parc que hi ha al costat de la casa de la festa,
en tots ells hi ha arbres on passar-ho molt bé.
[Gràcies als de T/Blog per triar Altacapa com a bloc de la setmanaBlog of the week!]

Comparteix:
Altacapa

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.