L’ou del colom | Poesia visual i mail art

assumpta roses _xerrada poesia visual _tgn juliol 2015

Aquest matí he tingut l’oportunitat d’assistir a la conferència sobre l’exposició de poesia visual que es pot veure als ST de  Cultura a Tarragona que han fet Assumpta Roses i Núria Fernández, i al taller de mail art i poesia visual ha impartit César Reglero. Tinc que reconèixer que no sóc un expert ni en poesia visual ni en mail art, però aquestes xerrades m’han obert una finestra molt rica on la imaginació, la capacitat de sorprendre, i ell joc constant amb l’espectador aporten un aire desinhibit molt estimulant.

nuria fernandez estopa _juliol 2015

[Miguel Agudo| Pedro Alba | Edu Barbero | Núria Fernández – la imatge de d’alt és la seva pèça| Francesc X. Forés |Isabel Jover | Sergi Quiñonero | César Reglero | Àngels Sagués][ST de Cultura a Tarragona][fins el 6 d’agost de 2015]

l'ou de colom

Comparteix:
Altacapa

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *