Ashimoto

asimoto.jpg

Divendres vaig fer moltes coses al llarg del dia i bona part de la nit, algunes interessants, altres no tant. Entre les interessants sempre cal destacar les trobades amb amics, i res millor per trobar amics que anar a l’estudi –l’Espai— del fotògraf Pep Escoda –ja fa 15 anys que ens coneixem?– on exposen de tant en tant alguns dels fotògrafs més reconeguts del panorama actual. Divendres s’inaugurava la mostra de César Ordóñez: “L’exposició és una proposta vital, en la qual la dona –mitjançant el subtil llenguatge dels seus peus–, la sensualitat com a sentiment compartit i Japó, són els actors protagonistes.” La mostra s’inclou en la programació d’exposicions de l’Scann i jo diria que és una de les coses que no ens podem perdre.
[De dimarts a dissabte de 18:00 a 20:30, fins l’11 de maig, però crec que es prorrogarà algunes setmanes][Al carrer Comte, 8 de Tarragona]

scan_ordonez.jpg

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *