Rufino Mesa al Museu d’Art Modern de TGN

rufino_mesa.jpg
L’exposició “Comella Escultura Natural”, consta d’un primer àmbit on s’ha catalogat l’obra escultòrica de Rufino Mesa a partir de les fotografies de Josep Borrell Garciapons i l’estudi d’Antònio Salcedo, que analitzen l’espai natural que envolta la Comella –on Rufino Mesa va instal·lar el seu estudi als anys 80– i les intervencions escultòriques i arquitectòniques que sobre el paisatge ha anat realitzat l’artista. Actualment configuren un parc escultòric amb peces entre les que podem destacar La Capilla Turkana, l’Anell de Pedra, Les pedres del consol o Glíptica. Cadascuna de les obres – algunes formidables, com el conegut “Anell de Pedra”– s’integra en l’entorn amb naturalitat, lluny de l’afectació que sovint envolta el Land Art.
En un segon àmbit el fotògraf Lluís Vives, el creador audiovisual Gerard Gil i el poeta Magí Sunyer han interpretat, cadascú amb un llenguatge artístic diferent –però amb nombrosos punts de contacte– l’obra de Mesa i els espais en què estan situades.
[Museu d’Art Modern. Santa Anna, 8 Tarragona Tel. 977 23 50 32] [de dimarts a divendres, de 10 a 20 h. Dissabtes, de 10 a 15 i de 17 a 20 h. Diumenges i festius, d’11 a 14 h. Dilluns, tancat][Del 9 d’abril al 25 de maig de 2008]

rufino_mesa2.jpg

Comparteix:
Altacapa

2 Comentaris

  1. Gràcies per la feina que fas, per la mirada que aportes i l’entusiasme que generes. Gràcies també al Lluís Vives, a Pep Borrel, que han fet les fotos, a Magí Sunyer i Antonio Salcedo que han aportat paraules de nivell a La Comella i al grup La Ferida que han fet el video. Crec que s’ha de contemplar el seu treball com una aportació significativa de La Comella. Trobo faltar el seu reconeixement.
    Rufino Mesa

  2. Tens raó, crec que en part ho soluciono a l’article del mes de maig en Bonart, on comento l’expo… gràcies per visitar el bloc!
    Una abraçada,
    Màrius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.