24
jul.

Mirella Sallares | MACBA

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2015

mirella sallares _macba

Bartomeu Marí ens presenta desitjos i necessitas, noves incorporacions a la col·lecció MACBA, amb obres adquirides en els darrers 3 anys. Podríem dir que és una declaració d’intencions i un testament en què proposa definicions (Què és contemporani?) i fa balanç dels diferents projectes exposats en el MACBA sota la seva direcció. Un espai amb contradiccions. Visitem la peça de Mireia Sallares. Saludem a l’artista, parlem amb ella del projecte, una intervenció artística a l’edifici on fa vint anys que viu de lloguer. Sobre el panel on s’exposen els documents i les imatges que expliquen el treball hi ha un grapat de fulls —fulls de sala— on Mireia explica com es va gestar el projecte i les persones que col·laboren. El full es titula “Declaració”. Agafo un dels fulls. Arriba immediatament un dels vigilants del museu i me diu que no es pot agafar res. Ho sento, no està permès agafar res, diu. És amable però contundent. No, perdoni, contesta l’artista, aquests fulls són per que la gent els agafi. No es pot agafar res, insisteix el vigilant. Sóc l’artista, diu l’artista, i això està pensat justament així. Ho sento, diu el vigilant, haureu de parlar amb el meu cap. Sí, diu ella, i surt de la sala.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Mirella Sallares | MACBA"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]