28
jul.

Llegint a l’estiu

Escrit per : Altacapa Categoria: Educació|Llibres l'any: 2015

nens llegint llibres a la piscina estiu 2015

L’amic Enric Queralt sempre em diu que quan busca imatges —en Google, ja sabeu— de nens llegint, li costa trobar-ne de casa nostra. També diu que una estoneta de lectura quan els nens són petits els fa créixer com a gegants. Sempre podem llegir en veu alta i que el nen ens escolti, cosa que es pot fer pràcticament des de que neixen, això també els fa créixer com a gegants.

[en youtube trobareu algunes de les seves xerrades]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Llegint a l’estiu"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]