Lo que ha de venir ya ha llegado| Koldo Mitxelena

mm

koldo mitxelena 1

Etorri beharrekoa iritsi da/ Lo que ha de venir ya ha llegado  podríem dir que són just les propostes per després del reset, centrades en aquesta proposta en la crisis del model actual (societat, economia, política). Produït pel Centro Andaluz de Arte Contemporáneo (CAAC), el Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León (MUSAC) i Koldo Mitxelena Kulturunea de Sant Sebastià —on l’he visitat aquesta tarda—, i comissariat per Juan Antonio Álvarez Reyes, Alicia Murría, Mariano Navarro.

koldo mitxelena 2

Artistas:  Archivo 15-M, Cecilia Barriga, Sarah Browne, Carolina Caycedo,  Peter Coffin,  David Diao,  Druot, Lacaton & Vassal,  Ecosistema urbano,  Yona Friedman, Dionisio González,  Iratxe Jaio & Klaas van Gorkum,  Tellervo Kalleinen & Oliver Kochta-Kalleinen,  Anna Moreno, Mika Taanila ,  Alain Tanner, The Temple Crew, Stefanos Tsivopoulos,  Mona Vatamanu & Florin Tudor,  Zemos98…

koldo mitxelena 3

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *