Carl Andre | Palau de Velázquez_Madrid

carl andre _ madrid _ agost 2015 1

La retrospectiva de Carl Andre (Massachusetts, 1935) que es pot veure al Palau Velázquez de Madrid Organitzada pel Dia Art Foundation en col·laboració amb el Museu Nacional Centre d’Arte Reina Sofía, i comissariat per Philippe Vergne i Yasmil Raymond ens permet acosta-nos a l’obra d’un dels principals representants del minimalisme, un artista que també va escriure poesies on prima l’ordre visual per sobre de l’ordre gramatical.

carl andre _ madrid _ agost 2015 2

 

Les obres d’Andre conviden a la reflexió, i contemplar els materials amb què estan fets, com si la mà de l’home —la mà de l’artista— no hagués intervingut, intentant trobar la lògica interna de la seva disposició.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *