Gabriela Bettini | Galeria Silvestre

galeria silvestre _ gabriela bettini _ larga distancia _ set 2015

 

galeria silvestre _ gabriela bettini _ larga distancia _ set 2015 oo

No sé si existeix el “realisme màgic” en art, podríem dir que va més enllà del famós hiperrealisme, tan polit i fotogràfic. El “realisme màgic” diríem que és una mica espectral, imagineu que heu estat tota la nit ballant en una sala de festes, quan marxeu cap a casa de matinada busqueu el WC i obriu la porta d’una sala buida. Aquestes sales buides, descobertes per casualitat i d’una forma inesperada, són les que pinta Gabriela Bettini que aquest matí inaugurava una mostra dels seus treballs a la Galeria Silvestre.

[Gabriela Bettini][Larga distancia”][26.09 – 25.11.2015][Galeria Silvestre][C/ Reial 60-62 |Tarragona |977 591 836 |600 696 894]

[la segona fotografia és del Jordi Llort, gràcies!]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *