El Roto | Display

el roto _ display tarragona setembre 2015

La nova proposta per als plafons del Laboratori Visual per al Display —comissariat per Pau López— té a El Roto com a protagonista.

“L’artista madrileny ha creat una sèrie de vuit imatges que tindran una presència temporal als 8 plafons de zinc d’1 x 2 metres dels carrers del centre de Tarragona amb l’afany de propinar un cop de puny en les ments. Els seus dibuixos no necessiten massa explicació, el seu missatge es sosté per sí mateix. Les vuit imatges de l’artista madrileny no podran canviar les consciències de la gent que realitzi el circuit Display o quan passi pel davant cada dia, però sí que formularan una concisa meditació al voltant de què fem i de què ens deixem fer, quan les i els vianants ensopeguin amb aquests dibuixos.”

el roto _ display tarragona setembre 2015 oo

Del 9 de setembre al 9 d’octubre de 2015. El circuit Display:

C/ Ixart 1. Plafó a la façana de la botiga bressol Vallès.
C/ Méndez Núñez 3. Plafó entre el Cafè Teatre i Decoración Interiorismo Vázquez.
C/ Ramon i Cajal 54 bis. Plafó a la cruïlla amb el carrer Pere Martell.
C/ Gasòmetre 1. Dos plafons a la façana lateral de la Biblioteca Pública de Tarragona.
C/ Cardenal Cervantes 37. Plafó a la paret lateral del supermercat Consum.
Plaça Imperial Tàrraco 1. Dos plafons a l’entrada de l’Espai Jove La Palmera.

[Display, Mostra d’Art al Carrer, és un projecte de l’Associació Cultural Laboratori Visual que va començar l’any 2006 proposant-se com un suport urbà per a projectes artístics i que en l’actualitat desenvolupant les seves propostes dins la programació del centre d’art El Teler de Llum.]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.