Jot Down | Papel

jot down 1

 

papel 1

Dues noves revistes: Jot Dow (vinculada al diari El País) i Papel (vinculada al diari El Mundo). Totes dues amb articles i entrevistes al voltant de temes d’actualitat relacionats amb el disseny, la fotografia, l’arquitectura, el cinema, el còmic, la literatura… una mena de calaix de sastre fet a partir d’algunes notícies que podríem trobar a les  seccions de “cultura” i “societat” del diaris.

Es cuiden les imatges (fantàstiques les fotografies de l’amic Ricardo Cases en el número 2 de Papel), compten amb escriptors i periodistes que fan articles de fons. El paper és més gruixut i menys setinat, mentre es manté el format habitual en aquestes publicacions. Això sí: no horòscop, ni cartes al director, ni editorial, ni humor gràfic.

Jot Dow té una periodicitat mensual, és bàsicament en blanc i negre. Mentre Papel, que surt setmanalment, inclou el color en la majoria de pàgines. Podríem dir que JD és més gafapasta mentre Papel té un to lleugerament irreverent.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *