25
abr.

Cartier-Bresson a la Fundació “La Caixa” de tgn

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2008

bresson.jpg

Normalment quan vaig a veure l’exposició d’una gran patum espero obtenir una cosa semblant a un èxtasi o com a mínim caure d’esquena. Com això passa poques vegades, quan vaig entrar a veure les fotografies d’Henri Cartier-Bresson [a la Fundació “La Caixa” de tgn, fins l’11 de maig] pensava que anava a veure “una altra exposicions de fotografies” vistes una i mil vegades. Però resulta que la major part de les imatges que podem veure a la mostra són en general poc conegudes, o com a mínim no són les habitualment reproduïdes en els suplements dominicals dels diaris, que tenen tendència a banalitzar tot el que toquen. Això, més la disposició de les imatges en sales de reduïdes dimensions, ens permet fer una visita pausada i anar descobrint “les imperfeccions del món” que Cartier-Bresson va recollir en la seva obra.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Cartier-Bresson a la Fundació “La Caixa” de tgn"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]