Ciprian Homorodean | Capella Sant Roc

ciprian homorodean _valls gener 2015

Ciprian Homorodean (1982, Timisoara, Romania) ens presenta una reflexió sobre la llar, el lloc on vivim. Una llar construïda per un mateix, volguda, independent del lloc físic on està ubicada. Un espai interior i un espai exterior. La llunyania de la llar, l’enyor, i el dolor. La immigració, i la gent sense sostre, l’espai religiós com a refugi. Interrogants i algunes respostes. La plaquette que s’ha editat amb els texts de la comissaria —Marina Vives— m’ha semblat molt bona. Una idea brillant, felicitats.

ciprian homorodean _valls gener 2015_2

[Ciprian Homorodean][Lar dolça llar][del 19 de desembre de 2015 al 14 de febrer de 2016][Capella de Sant Roc|C. Jaume Huguet, 1|43800 Valls]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *