Plural Femení | MAMT

plural femeni mamt 2016

Inauguració de l’exposició Plural Femení, dones artistes a les comarques de Tarragona (1870-1950), que inicia un cicle que d’exposicions i publicacions que permetrà donar visibilitat a les dones creadores de casa nostra. El llibre que s’ha editat (al que seguiran tres més que abastaran diferents períodes, fins l’actualitat) que estat obra del professor Antonio Salcedo, es convertirà en consulta obligatòria a l’hora de conèixer la creació artística desenvolupada per les dones de la demarcació. L’exposició mereix una visita tranquil·la fent servir el llibre com a guia.

plural femeni _mamt 2016 2

|Dones en l’Art. Artistes de les comarques de Tarragona El repte. 1870-1950 |Del 12 de maig al 26 de juny de 2016 | MAMT | Santa Anna,8 43003 Tarragona |

plural femeni mamt 2016 3

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *