Lluc Queralt | CRAI-URV

lluc queralt - CRAI URV tarragona maig 2016 00

El fotògraf Lluc Queralt és el cronista de la mirada. Els personatges retratats ens miren directament a la cara amb els ulls ben oberts, amb una certa curiositat, potser també amb la sorpresa que produeix saber que algú ens mira. Ulls nets que reflecteixen els mateixos anhels aquí i allà i més enllà: sentir-se protegit, estimat, segur. Les disposició de les imatges sobre les baldes dels prestatges, on habitualment hi ha els diaris i revistes de la biblioteca de la URV, és un dels encerts de la comissària de l’exposició, l’Aida Marín Yrigaray, ja que reforça el caràcter documental de l’exposició, la proximitat i el work in progress d’algunes de les sèries.

lluc queralt - CRAI URV tarragona maig 2016

[Lluc Queralt][Retrospectiva de laboratori][del 17 al 31 de maig de 2016][CRAI Campus Catalunya URV|Av. Catalunya, 35 | Tarragona]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *