Els ratolins de biblioteca

el ratolí de biblioteca

Els ratolins de biblioteca adorem estar envoltats de llibres, ordenar papers, escoltar velles cançons de Wayne Shorter o John Coltrane, beure litres cafè i de nit vagarejar per la ciutat sense rumb fix. Els ratolins de biblioteca no som molt sociables, quan ens trobem amb un ratolí de museu o un ratolí de ministeri ens saludem amb un cop de cap, i com a molt fem un Adéu. Als ratolins de biblioteca ens agrada el formatge, el pa torrat i el vi negre. Els ratolins de biblioteca odiem el sol, els espais oberts i els corbs. No suportem ni el desordre, ni la pols ni el tabac ni el vent. Ens encanta la pluja, la boira, la neu, la poesia anglesa del dinou, Conan Doyle, Robert Walser, Cortazar, Aleixandre. Els ratolins de biblioteca som sempre optimistes —la feina d’endreçar no se’ns acaba mai— i segons diuen tenim bon caràcter i si teniu paciència ens fem estimar. Els ratolins de biblioteca vivim en el nostre petit  món, és un món com un altre, ni millor ni pitjor que el vostre. Però per nosaltres és un lloc especial. El lloc on som feliços.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *