22
juny

Informatitzant la inclusió

Escrit per : Altacapa Categoria: Educació l'any: 2016

educacio i noves tecnologies

Jornada de formació i treball a Cambrils, organitzat per l’EAP: inclusió i noves tecnologies. La primera conclusió és que les aplicacions informàtiques són dia a dia més potents i donen més possibilitats a la vegada que es dissenyen amb entorns més “amistosos”, fet que permet que amb pocs coneixements d’informàtica, directament amb nocions molt bàsiques, es puguin utilitzar. La majoria de vegades la pròpia aplicació ens ensenya de forma molt intuïtiva com utilitzar-la. Els resultats són sempre estimulants. El format de la jornada —people doing things— un èxit.

Like this:
Share this:

1 Comentari per "Informatitzant la inclusió"

1 | José Ángel Hernández

juny 23rd, 2016 at 6:52

Avatar

Quelcom de l’alè de Freinet, encara coadjuva a inclusivitzar la informàtica, company. Gràcies.

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]