Eufònic 2016

gábor lázár _ eufonic 2016

miravet 2016

Cap de setmana a l’Eufònic, Arts Sonores i Visuals a les Terres de l’Ebre. Una proposta interdisciplinària que aposta per intervencions sonores i/o visuals en tota mena d’espais. Al castell de Miravet l’artista hongarès Gábar Lázár presenta A Trap For Your Attention, jugant amb l’atzar i la repetició rítmica, la ubicació a l’interior del celler del castell permet un lloc d’ombres i llums que ens fa pensar en la intervenció de l’espectador —sempre casual i atzarosa— en el treball de l’artista.

ullals de baltasar

papa topo

En Els Ullals de Baltasar (on penso tornar ben aviat) descobrim un espai natural increïble i grups com Papa Topo.

james Brewster

eufonic 00

James Brewster em va fer un cafè amb una màquina que incorporava micròfons: tota una experiència, mentre els suecs Mats Erlandsson i Maria W Horn (via Festival d’Estocolm Elektronmusikstuidon) juguen amb recursos visuals i sonors gravats per crear una atmosfera màgica on la natura es barreja amb la tècnica.

eufonic 2016

I l’arròs a la Taverna del Mar (Avinguda Catalunya 7, Sant Carles de la Ràpita), una gran experiència visual, sonora i gustativa. Fantàstic.

taverna del mar

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *