De sobte

onades 1

De sobte deixa de ploure i anem a l’espigó a veure les onades. De sobte M es gira i em somriu amb els ulls molt oberts. De sobte un avió supersònic trenca la barrera del so i molta gent en trenta quilòmetres a la rodona diu: un avió supersònic ha trencat la barrera del so. De sobte em faig un tall al dit preparant l’amanida. De sobte algú diu la paraula estructura. De sobte arriba el carter amb un paquet. De sobte sona el mòbil, número desconegut, contesto i una veu em diu: perdó, m’he confós. De sobte penja. De sobte recordo la veu, feia temps que no la sentia. De sobte marxa la llum. De sobte es trenca una copa de vidre. De sobte encenem espelmes. De sobte un ocell blau s’atura un instant en la barana de la terrassa. De sobte arriben uns amics a casa amb una ampolla de vi. De sobte escolto la cançó True love will find you in the end. De sobte recordo que és una cançó trista que em fa sentir molt sol. De sobte es fa fosc i surto al carrer en l’alta nit. De sobte torna a ploure. De sobte em mullo. De sobte estic mort de fred, congelat. De sobte arribo a casa i em dutxo amb aigua bullint. De sobte em desperto, són les 3 de la matinada. De sobte no sé què somiava. De sobte agafo el mòbil i faig una trucada al número desconegut del matí. De sobte algú respon, tan ràpid que sembla que m’esperava. De sobte la veu diu: és una broma? No, no és una broma, dic, sóc jo. De sobte penjo. De sobte un llamp il·lumina la nit. Després s’escolta, de sobte, un tro molt lluny.

onades 2

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *