Scan 2016 | Full Contact

full contact tarragona 2016 00

 

full contact tarragona 2016 11

Segon dia d’activitat intensa al Full Contact, una de les iniciatives que més m’agraden de Festival Internacional de Fotografia Scan. Un plaer poder xerrar amb Candela Sotos, Fernando Máselli, Juanan Requena (increïble el seu foto llibre Al borde de todo mapa). També poder saludar al David G. Torres, Pep Escoda o Ramon Sicart, dinar amb Sergi Grau, el cafè amb Martí Gasull, Yurian Quintanas i Salvi Danés, o poder assistir a la conferència de Gonzalo Golpe. Felicitats als organitzadors que amb recursos en caiguda lliure han aconseguit mantenir un bon nivell en un Scan on els artistes són els protagonistes.

full contact tarragona 2016 44

full contact tarragona 2016 33

Full Contact és un punt de trobada que pretén establir intercanvis, així com generar xarxes, ponts i sinergies entre els Full Contact Artists (FCA), —artistes/fotògrafs emergents— per una banda, i per l’altra, els Full Contact Followers (FCF) agents del món de l’art —com són els comissaris independents, els directors de festivals, les galeries, els centres d’art o els editors— amb l’objectiu d’incentivar les col·laboracions i promoure les relacions artístiques i comercials entre ambdós col·lectius.”

full contact tarragona 2016 22

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *