13
febr.

Àngel Pomerol | Interview

Escrit per : Altacapa Categoria: Artistes i creadors|Col·lecció Altacapa l'any: 2017

Ja tinc a la paret del despatx Interview, fantàstica obra d’Àngel Pomerol, una peça que qüestiona el que veiem i el paper de l’art. I també el redescobriment de Marcel Broodthaers, de qui l’Àngel m’ha parlat amb la passió d’algú que no es queda en la superfície de les coses. Molt content.

Like this:
Share this:

1 Comentari per "Àngel Pomerol | Interview"

1 | Àngel Pomerol

febrer 13th, 2017 at 13:47

Avatar

moltes gràcies pel comentari.

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]