Joan Curieses | Escultor

Presentació, aquesta tarda, al Museu d’Art Modern de Tarragona, del libre Joan Curieses Escultor (Viena edicions, 2017), obra de l’amic Antonio Salcedo. La veritat és que m’ha sorprès la modernitat d’algunes de les propostes de Curieses, l’ús dels materials, les textures, els volums. Una obra interessant i complexa que ara es posa en valor.

“Mossèn  Joan Curieses Garcia ha estat catalogat com l’exponent per excel·lència de l’art religiós postconciliar de l’arxidiòcesi de Tarragona. Nascut l’any 1939 a Tamariz de Campos (Valladolid) fou ordenat prevere a Tarragona l’any 1962. L’any 1968 es va llicenciar en Belles Arts per l’Escola de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona. Els seus referents artístics han estat Henry Moore, Paul Cézanne, Lluís Maria Saumells, Ramon Ferran o Josep Maria Subirachs, entre altres”. (fragment de la nota de premsa).

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *