Michael Kirkegaard | Cutup-Cutout

La veritat és que m’ha encantat l’exposició de Michael Kirkegaard a La Grey. Vaig tenir el plaer de conèixer a l’artista fa unes setmanes, quan estava gestant aquest treball, i vaig trobar que era una persona amb grans coneixements i sobre tot un apassionat de l’art. L’obra que presenta a Tarragona està entre l’acció —que es va fer el dia de la inauguració— i la instal·lació, l’art conceptual, la denuncia, o com diu Antonio Luque  en el full de sala “tota la instal·lació ens convida a penetrar en una mena d’outlet de l’obra de l’artista, botiga-taller on les peces estan en perpetu canvi”. En resum: molt recomanable l’obra d’aquest artista, amb aquest fantàstic cognom nòrdic.

[Michael Kirkegaard | Cutup-Cutout][The Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 10 de març al 15 d’abril de 2017]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *