22
juny

Jornades d’èxit escolar

Escrit per : Altacapa Categoria: Educació l'any: 2017

Comptem amb la inclusió, títol de la jornada d’èxit escolar organitzada per lEAP T-02 Baix Camp a Cambrils. Molt bona feina. Amb Elisenda Capdet Mateu (Directora de l’EAP T-02 Baix Camp), Anna Baldomà Solé mestra d’EE de l’Escola Cambrils, Neus Bertomeu Fumadó, mestra d’EE i Mª José Pascual Serveto, psicopedagoga EAP T-02. I la xerrada sobre Entorns universals per un aprenentatge personalitzat a càrrec de Miquel Selga Casarramona (tècnic referent de l’escola inclusiva dels Serveis Territorials al Maresme Vallès Occidental).

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Jornades d’èxit escolar"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]