29
juny

Parelles artístiques

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2017

Inauguració ahir al vespre de Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental amb Joan Paton.

“Les obres que s’hi podran veure són fruit del treball a “quatre mans” entre artistes amateurs –persones vinculades a serveis de salut mental- i artistes professionals, els quals han treballat per parelles durant el segon semestre de 2016. En total s’hi podran contemplar 80 peces de diferents disciplines com pintura, escultura, vídeo, fotografia, ceràmica, il·lustració….que han estat realitzades per un total de 164 artistes.
Parelles Artístiques és un projecte comunitari que neix l’any 2006 a Osonament, entitat sense ànim de lucre que gestiona de forma integrada els recursos comunitaris d’atenció en salut mental i addiccions de la comarca d’Osona. Els objectius de la iniciativa són afavorir la rehabilitació i la reinserció de les persones que tenen algun problema de salut mental i canviar la visió estigmatitzada que existeix a la societat vers la salut mental.” [procedència del text i més info aquí]

[Exposició col·lectiva Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental] [Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona][del 28 de juny al 23 de juliol de 2017]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Parelles artístiques"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]