26
set.

Decidim cultura

Escrit per : Altacapa Categoria: Artistes i creadors|Canvi social l'any: 2017

“La cultura ha fet tard”, es comentava en to d’autocrítica a les rotllanes que es feien a la plaça de la Gardunya, a Barcelona, tot esperant la lectura del manifest de la plataforma Decidim Cultura, que ha recollit més de 3.000 adhesions a favor del referèndum de l’1-O de professionals de la cultura. Tard i amb una certa desconnexió. D’una banda, la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya i la Xarxa d’Espais de Producció i Creació de Catalunya (Xarxaprod) havien fet una convocatòria davant del Macba, gairebé a la mateixa hora que Decidim Cultura, a la plaça de la Gardunya. Finalment, la Plataforma d’Artistes i Xarxaprod es van afegir a l’acte de Decidim Cultura i tots hi van poder dir la seva. [text de Jaume Vidal, aquí podeu ampliar l’article que es publica a El Punt Avui]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Decidim cultura"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]