Decidim cultura

“La cultura ha fet tard”, es comentava en to d’autocrítica a les rotllanes que es feien a la plaça de la Gardunya, a Barcelona, tot esperant la lectura del manifest de la plataforma Decidim Cultura, que ha recollit més de 3.000 adhesions a favor del referèndum de l’1-O de professionals de la cultura. Tard i amb una certa desconnexió. D’una banda, la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya i la Xarxa d’Espais de Producció i Creació de Catalunya (Xarxaprod) havien fet una convocatòria davant del Macba, gairebé a la mateixa hora que Decidim Cultura, a la plaça de la Gardunya. Finalment, la Plataforma d’Artistes i Xarxaprod es van afegir a l’acte de Decidim Cultura i tots hi van poder dir la seva. [text de Jaume Vidal, aquí podeu ampliar l’article que es publica a El Punt Avui]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.