09
oct.

A cel obert | comiat ;-)

Escrit per : Altacapa Categoria: accions / performers l'any: 2017

Finalment ahir vam desmuntar la nostra instal·lació en el festival A cel obert de Tortosa. Una gran experiència i un munt d’amics nous. Aquí els agraïments van per als fusters de la brigada municipal que ens va donar un cop de mà i al Juan José Forés tècnic de muntatge del museu de Tortosa, a les voluntàries Marta Ganaro i Judit Mestre. També a Cristina Bestratén, Maria Bernad i Núria Anfruns de l’equip de direcció i coordinació del festival. A Maria Josep Bel, directora del Museu de Tortosa, a la Rocio Caballero i la gent de l’ajuntament de Tortosa. Als amics que ens van acompanyar diumenge. Segur que em deixo algú…

Like this:
Share this:

Cap comentari per "A cel obert | comiat ;-)"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]