29
nov.

Pájaros de niebla | Jaume Palau

Escrit per : Altacapa Categoria: Llibres l'any: 2017

 

Feu forat a l’agenda per encabir, el proper dijous dia 14 de desembre (a les 19.00), l’assistència a la presentació de Pájaros de niebla, la cinquena novel·la de Jaume Palau. L’acte tindrà lloc al Museu d’Art Modern de Tarragona, i comptarà amb la intervenció de l’editor (Manel Rivera), del poeta Juan Carlos Elijas, el pintor Josep Maria Rosselló, la locutora de ràdio Vanessa Martí, i naturalment el mateix Jaume Palau.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Pájaros de niebla | Jaume Palau"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]