30
des.

València (2) | Bombas Gens Centre d’Art

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions|Galeries d'art/museus l'any: 2017

Bombas Gens Centre d’Art presenta amb Ornament = Delicte ? una selecció del seu fons. Primeres espases de l’art contemporani nacional i internacional —Heimo Zobernig, Akira Sato, Cristina Iglesias, Juan Uslé, Teresa Lanceta, David Reed, Anna-Eva Bergman, Aaron Siskind, Renger-Patzsch, Araki, Ángela de la Cruz, Harry Callahan, Herbert Franke, Imogen Cunningham, Robert Mapplethorpe, Esteban Vicente, Inma Femenía, Nicolás Ortigosa, Hans Peter Feldmann…— , en un espai de primera. Entrada gratuïta, personal amable, catàleg a un preu raonable. També imprescindible l’exposició del treball fotogràfic de Paul Graham (Regne Unit, 1956). Sana enveja!

Like this:
Share this:

Cap comentari per "València (2) | Bombas Gens Centre d’Art"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]