29
gen.

Manhattan Murder Mystery

Escrit per : Altacapa Categoria: Cinema/teatre l'any: 2018

Aquest vespre, per començar la setmana —Uff, dilluns— m’he posat Misteriós assassinat a Manhattan, (Manhattan Murder Mystery, 1993, doblada al català) una petita obra mestra de Woody Allen. Recordareu l’argument: Woody Allen i Diane Keaton, que donen vida en la ficció al matrimoni compost per Larry i Carol Lipton, són una parella de mitja edat, acomodada, la relació de la qual es troba en un punt mort, entre altres coses per què el seu fill ha començat els seus estudis universitaris i ha marxat de casa. La pel·lícula comença quan Larry i Carol coneixen els seus veïns, una parella més gran. L’endemà, la dona mor brutalment d’una crisi cardíaca. Carol no aconsegueix creure en aquesta defunció sobtada i es posa a investigar sobre el seu veí.

L’escena final, una meravella,

Carol Lipton (pel carrer, parlant amb Larry): ¡No puc creure que estiguessis gelós d’ell!
Larry Lipton: Si li treus les sabates amb alces, el bru artificial, i el seu pèl implantat… què et queda?
Carol Lipton: …tu!
Larry Lipton: Oh, no m’ho esperava! M’ha agradat, m’ha agradat…

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Manhattan Murder Mystery"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]