30
gen.

Sebastião Salgado | Gènesi

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions|Fotografia l'any: 2018

La natura, els paradisos verges, els racons amagats del planeta. Imatges impactants, en rigorós  blanc i negre, amb connotacions èpiques i amb una ambició desbordant. Una exposició per visitar motes vegades. Imprescindible.

[Caixa Fòrum Tarragona][C/Cristòfor Colom, 2 | Tarragona]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Sebastião Salgado | Gènesi"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]