Joan Morey | Tinglado 2

L’erràtic centre d’art de Tarragona inaugura nova època amb Cos Social, treball de Joan Morey  que va ser l’artista seleccionat en la 3a Edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica i LOOP Barcelona. Una video performance que analitza l’ús del cos i la relació que estableix amb l’entorn, i com aquest entorn “escenifica” i dona significat al propi cos, una relat que comença amb les lliçons d’anatomia del segle XVII i arriba fins l’actualitat. Una obra meditada i molt intel·ligent, molt ben adaptada al Tinglado 2 del Port de Tarragona (fins al 16 de març de 2018). La sala de documentació complementa l’exposició i el petit catàleg de mà aporta informació, imatges i reflexions de l’artista.

Comparteix:
Altacapa