12
febr.

Ramon Cornadó | Centre de Lectura Reus

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions|Fotografia l'any: 2018

L’amic i fotògraf Ramon Cornadó va començar professionalment en el món de la fotografia publicitària, una pila d’anys després posa la mirada en la publicitat que ens envolta, amb lectures que es configuren com a capes que es van superposant (l’anècdota i la casualitat, el missatge ocult, el diàleg amb l’entorn…). Bon muntatge en una exposició recomanable.

[Centre de Lectura |Carrer Major, 15 · 43201, Reus][Fins al 2 de març de 2018]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Ramon Cornadó | Centre de Lectura Reus"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]