29
maig

Lourdes Fisa | Atlas

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2018

Lourdes Fisa (Corbera de Llobregat, 1964) presenta Atlas, un joc de llums i colors molt personal, amb suports i tècniques variades, que convida a la reflexió. Subtils les peces realitzades sobre fibra de vidre, que mostren transparències, i un treball llarg i metòdic d’investigació, amb materials i textures que es combinen per aconseguir peces que semblen fragments de pell, amb cicatrius i marques que formen un atles personal de vivències, records i passat. Com si estiguessis mirant un mapa que ens guia pel temps —el present, el passat, el que va ser, el que imaginàvem— en comptes de llocs geogràfics o físics.

[Tinglado 1 del Port de Tarragona |Moll de la Costa, s/n| Tarragona][Del 26 d’abril al 10 de juny del 2018]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Lourdes Fisa | Atlas"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]