20
set.

Licor de mores

Escrit per : Altacapa Categoria: Gastronomia l'any: 2018

Sempre havia tingut ganes de fer licor de mores. Com que dissabte vam agafar mores al bosc que envolta Prades, doncs dit i fet. La recepta és molt senzilla, per preparar dues ampolles de 3/4 de litre fa falta 1/2 quilogram de sucre blanc, 1 litre d’aiguardent, 1/2 litre d’aigua, canyella en branca, pela de taronja. I clar, més o menys 1/2 quilogram de mores.

1.- Cal rentar bé les mores per treure la pols i terra que poden tenir.

2.- En una cassola posem el 1/2 litre d’aigua, el sucre, una branqueta de canyella (jo no poso massa per què no vull que la canyella doni massa sabor) i la pela de taronja. Es fa bullir uns 10 minuts, a mig foc, remenant de tant en tant per assegurar que el sucre es desfà totalment. Ho apartem del foc i deixem que es refredi una mica.

3.- Fiquem en una ampolla de coll ample 250 grams de mores, la meitat de l’aigua amb sucre, i terminem d’emplenar amb l’aiguardent.

4.- Es deixa reposar 10 dies, es cola i posem el licor en ampolles.

Passats 3 mesos està llest.

 

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Licor de mores"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]