15
oct.

¿Estamos solos?

Escrit per : Altacapa Categoria: Cinema/teatre|Fotografia l'any: 2018

Ahir vaig veure la pel·lícula ¿Estamos solos? (I Think We’re Alone Now, 2018). Dirigida por Reed Morano, està protagonitzada per Elle Fanning (Grace) i Peter Dinklage (Del). Un estrany incident ha aniquilat la humanitat, en un petit poble americà ha sobreviscut Del, un misantrop de cap a peus que es dedica a endreçar la biblioteca municipal, on treballava abans de l’incident i a netejar els carrers i les cases dels seus veïns. Viu la mar de feliç fins que arriba Grace i trastoca la seva plaent rutina.

L’acció transcorre lentament, descrivint el dia a dia de Grace i Del. Amb llargs plans en què la càmera està immòbil. Del recorre les cases dels poble i acumula coses útils (menjar, bateries), recupera llibres per la biblioteca i arxiva fotografies familiars dels seus veïns. Ho fa amb molta cura, obsessivament, anotant el nom dels fotografiats en etiquetes que enganxa sobre les imatges. No sabem per què ho fa, però quan mira les fotografia és com si els protagonistes de les mateixes revisquessin. Sempre són moments bonics i alegres, els que estan allí recollits. És el que queda dels seu poble i de la gent que hi vivia, no estimaven a Del i no sembla que Del els estimés massa, però ell intenta preservar el van ser. La memòria ens fa com som.

Like this:
Share this:

1 Comentari per "¿Estamos solos?"

1 | ester

octubre 26th, 2018 at 18:52

Avatar

Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]